vineri, 2 mai 2008

Valul trezirii cuprinde Peru

Una din problemele majore care ii tin pe cei din Peru in saracie, este lipsa energiei electrice si bolile cauzate de parazitii intestinali. Conform unor cercetari, 60% din populatia din Peru este infectata. De aceea guvernul incurajeaza initiativa unei organizatii evanghelice care ii trateaza pe copii cu Albendezole, un medicament puternic impotriva parazitilor. Doar la un sfarsit de saptamana, 2 milioane de copii au primit medicamente si nu numai, multumita organizatiei Operation Blessing si aliantei formate din mii de biserici.



Pat Robertson, de la CBN, a ramas surprins de trezirea spirituala ce se desfasoara in Peru. Presedintele tarii l-a primit pe Isus in inima, presedintele Congresului este evanghelic. La o intalnire de evanghelizare organizata pe un stadion cu Pat Robertson, mii de oamenii si-au predat viata lui Isus.



In America Latina, biserica din Peru inregistreaza cea mai mare rata de crestere. La ora actuala, afirma Robert Barriger, 17,5% din populatia tarii este nascuta din nou. Acesta crede ca viitorul tarii este mai luminos decat trecutul.



Evanghelicii din Peru raspund atat nevoilor spirituale cat si celor fizice ale celor mai saraci oameni, convinsi fiind ca ei construiesc astfel un viitor mai bun pentru aceasta tara sud-americana.

Niciun comentariu: