vineri, 2 mai 2008

Dumnezeu face minuni in Brazilia

In momentul de fata, in Brazilia este o mare trezire. Este o tara in care mii de oameni umplu bisericile duminica, un loc in care milioane de oameni ies pe strazi la evenimete de inchinare. Este locul in care credinta in minuni si vindecari este foarte puternica, determinandu-i pe unii oameni sa spuna ca poate din acest motiv experimenteaza atat de multe.

In cadrul unei recente seri de evanghelizare organizate de evanghelistul si artistul Antonio Cirilo, o femeie a fost vindecata de nodulul malign dela piept. Acesta este doar unul din exemplele de minuni ce au loc in tara.

Organizatia lui Randy Clark, Global Awakening, a luat Brazilia drept tinta pentru lucrarile pe care le fac. Ei instruiesc americanii de rand care vor sa experimenteze minuni.

Oamenii sunt organizati in echipe si calatoresc in diferite tari unde oamenii sunt receptivi la Dumnezeul minunilor si al semnelor. Ei merg si se roaga pentru vindecarea bolnavilor. Cand acesti oameni vad ca sunt vindecati, ei vor sa afle cine este sursa. Cand afla ca Isus face aceste lucruri, doresc sa il aiba si ei pe Isus.

Intr-o lume in care se parea ca umanismul si comunismul vor inlocui religia in secolul 20, numarul tot mai mare dovedeste ca crestinismul este cea mai mare miscare din secolul 21.

Un lider al unei astfel de echipe de rugaciune afirma ca Dumnezeu se va folosi de oricine se deschide darurilor Duhului – vindecare, cuvinte de incurajare.

Cei de la Global Awakening calatoresc mii de kilometri pentru a se implica in aceasta lucrare de minuni si vindecare.

Niciun comentariu: